Ne place să fim cât se poate de altruiști în munca noastră și să vă susținem pasiunea pentru fotografie, însă ne place să fim corecți și să respectăm drepturile de autor al celor care depun muncă și pasiune pentru ca voi să beneficiați de cele mai bune servicii. Așadar, iată ce ar trebui să știți despre drepturile de folosire ale materialelor noastre.

 

Website

Fotografiile (cu excepția celor unde este specificat altfel), textul și conceptul grafic prezente pe website-ul nostru, aparțin PhotoLife și partenerilor noștri implicați în acest proiect. Orice folosire neautorizată a acestor materiale, sub orice formă, fără cesionarea dreptului de utilizare, se supune legilor în vigoare și va fi sancționată ca atare.

 

Suportul scris de la activități

Drepturile de autor asupra materialele primite la cursuri, workshop-uri sau photo tour-uri, de către participanții la aceste activități, aparțin PhotoLife și fotografilor implicați în proiect. Aceste materiale (fotografii, texte etc.) nu trebuie distribuite fără acordul nostru și sunt destinate folosirii de către participanții la activitățile respective, pentru îmbunătățirea cunoștințelor în domeniu. Distribuirea neautorizată constituie o încălcare a drepturilor de autor.

 

Revista PhotoLife

PhotoLife magazine este o revistă distribuită gratuit și destinată celor care ne urmăresc activitatea. Drepturile pentru grafica, textele și fotografiile prezente în articolele din revistă aparțin PhotoLife și fotografilor implicați în acest proiect. Distribuirea revistei este încurajată, fiind destinată publicului larg, însă copierea unor texte sau a unor imagini și folosirea lor sub o altă formă fără cesionarea dreptului de autor, se supune legilor în vigoare și va fi sancționată ca atare.

Pentru dreptul de folosire a oricăror materiale prezentate anterior (fotografii, texte etc.) vă rugăm să ne contactați.