photolife-logo

Cosmin Dumitrache

Trainer

Cosmin a luat startul în domeniul producției video încă din adolescență, mai mult din curiozitate și din dorința de a experimenta lucruri noi. Treptat această încercare s-a transformat în pasiune și mai apoi a evoluat în munca lui de de zi cu zi. A exersat timp de mai bine de 10 ani și a învățat foarte mult din practică, iar faptul că și-a dorit întotdeauna să se perfecționeze l-a ajutat să își dezvolte creativitatea.

Din 2013 a început să colaboreze cu Dan Dinu la realizarea unor filme documentare și a pus bazele NTD (Nature & Travel Documentaries), proiect dedicat filmului documentar. Colaborează cu PhotoLife la realizarea unor proiecte precum Road Trip 4 Nature sau România Sălbatică.

A creat filme despre natură și protecția mediului alături de cele mai importante ONG-uri din domeniu cum ar fi WWFPropark sau Conservation Carpathia. Filmul Natura Brașovului, creat împreună cu Dan Dinu și Propark, a fost premiat și selectat la mai multe festivaluri de specialitate din țări precum: China, Rusia, India și Polonia.

Mai multe informații puteți găsi pe www.ntdfilm.ro.

Dan Dinu

fotograf / trainer PhotoLife

Dan este fotograf de mai bine de 20 de ani și este fondatorul PhotoLife. Este președintele Forona și se implică în numeroase proiecte, printre care și România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură din țară.

Daniel Hașiegan

fotograf / trainer PhotoLife

Daniel este trainer PhotoLife și se ocupă în special de ședințele practice de la cursurile noastre. Este membru activ în diverse organizații fotografice și are o foarte bună experiență în tot ceea ce înseamnă tehnica fotografică. 

Iliuță Goean

fotograf colaborator / ghid Delta Dunării

Iliuță este un foarte bun ghid și cunoscător al Deltei Dunării și unul dintre colaboratorii noștri cei mai vechi. Împreună cu el am dezvoltat la PhotoLife programe specializate pe fotografia wildife încă din 2010.

Laurent Lefèvre

fotograf colaborator / webmaster

Laurent a participat la un curs de fotografie alături de PhotoLife, în 2013, iar mai apoi au urmat nenumărate ture foto. A participat la mai multe expoziții de grup și proiecte alături de Dan Dinu și este co-organizator al turelor noastre din Franța.

Dragoș Pirnog

partener Explore Travel

Dragoș lucrează în turism din anul 2000 și se consideră norocos să activeze într-un domeniu atât de frumos, în care să își transforme pasiunea în muncă și invers. Explore Travel a fost înființată în 2006 și a inovat constant pe piața de turism.

Cosmin Dumitrache

videograf colaborator

Cosmin este un colaborator frecvent la PhotoLife și se implică în proiecte dedicate filmului documentar. Din 2013 a creat mai multe proiecte de film pentru mai toate ONG-urile importante din domeniul conservării naturii.

Luiza & Cristian Cerghedean

colaboratori PhotoLife

Luiza și Cristian au descoperit că fotografia presupune mai mult decât instantanee și amintiri digitale, iar din 2015, de când au venit prima dată la activitățile noastre,  au început să se implice activ în tot ceea ce înseamnă și promovează PhotoLife.