photolife-logo

Daniel Hașiegan

Trainer

Daniel este fotograf și trainer autorizat la Photobox Art Market, studio foto pe care l-a dezvoltat în Brașov. A deprins tainele aparatului de fotografiat pe film și ale developării acasă, în laboratorul foto al familiei, încă din anul 1978. A continuat mai târziu ca  fotograf, editor de imagine și film documentar la Cercul de Speologie, Turism și Alpinism „Liliecii” Brașov. Mai apoi a fost fotograf și operator video autorizat pentru evenimentele militare din garnizoana Brașov, până în anul 2007, când a trecut de la fotografia pe film la fotografia digitală. Între 2012 și 2017 a fotografiat pentru ISU Brașov.

Din 2015 îl cunoaște pe Dan Dinu, la PhotoLife și încep să colaboreze, iar din 2017 deschide studioul foto Photobox Art Market, unde se ocupă, pe lângă fotografia de studio, și cu servicii imprimare digitală și editare foto, calibrare de monitoare, calibrare autofocus pentru obiective, curățare de senzor, consultanță și instruire personală.

A participat la trei expoziții colective de fotografie și este membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, al Asociației Fotografilor din Județul Brașov și al Forona (Organizația Fotografilor de Natură din România). 

Mai multe informații puteți găsi pe www.facebook.com/petricadaniel.hasiegan și pe pagina studioului www.photoboxartmarket.com.

Dan Dinu

fotograf / trainer PhotoLife

Dan este fotograf de mai bine de 20 de ani și este fondatorul PhotoLife. Este președintele Forona și se implică în numeroase proiecte, printre care și România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură din țară.

Daniel Hașiegan

fotograf / trainer PhotoLife

Daniel este trainer PhotoLife și se ocupă în special de ședințele practice de la cursurile noastre. Este membru activ în diverse organizații fotografice și are o foarte bună experiență în tot ceea ce înseamnă tehnica fotografică. 

Iliuță Goean

fotograf colaborator / ghid Delta Dunării

Iliuță este un foarte bun ghid și cunoscător al Deltei Dunării și unul dintre colaboratorii noștri cei mai vechi. Împreună cu el am dezvoltat la PhotoLife programe specializate pe fotografia wildife încă din 2010.

Laurent Lefèvre

fotograf colaborator / webmaster

Laurent a participat la un curs de fotografie alături de PhotoLife, în 2013, iar mai apoi au urmat nenumărate ture foto. A participat la mai multe expoziții de grup și proiecte alături de Dan Dinu și este co-organizator al turelor noastre din Franța.

Dragoș Pirnog

partener Explore Travel

Dragoș lucrează în turism din anul 2000 și se consideră norocos să activeze într-un domeniu atât de frumos, în care să își transforme pasiunea în muncă și invers. Explore Travel a fost înființată în 2006 și a inovat constant pe piața de turism.

Cosmin Dumitrache

videograf colaborator

Cosmin este un colaborator frecvent la PhotoLife și se implică în proiecte dedicate filmului documentar. Din 2013 a creat mai multe proiecte de film pentru mai toate ONG-urile importante din domeniul conservării naturii.

Luiza & Cristian Cerghedean

colaboratori PhotoLife

Luiza și Cristian au descoperit că fotografia presupune mai mult decât instantanee și amintiri digitale, iar din 2015, de când au venit prima dată la activitățile noastre,  au început să se implice activ în tot ceea ce înseamnă și promovează PhotoLife.