Tura aniversară

28
MAR 2020

Tura aniversară PhotoLife
Pădurea de la Reci

1
zile

0
lei

Trainers
Dan Dinu  & Daniel Hașiegan

Anul acesta împlinim 13 ani de activitate și vă invităm la o tură foto aniversară în Pădurea de la Reci, așa cum ne este obiceiul în fiecare primăvară. Căutăm flori rare pe care să le fotografiem, căutăm păsările venite din migrație, poate și ceva căprioare, dar, înainte de toate, căutăm să ne simțim bine și să sărbătorim împreună o zi frumoasă de primăvară.

Te așteptăm alături de întrega echipă PhotoLife.

Împlinim 13 ani de când suntem alături de pasionații de fotografie din România și, așa cum ne este obiceiul, vă invităm pe toți la o tură foto aniversară în Pădurea de la Reci. La această întâlnire poate participa oricine a susținut o activitate alături de PhotoLife sau oricine vrea să ne cunoască.

Nikon vine alături de noi la această întâlnire și o să puteți testa aparatele mirrorless Z6 și Z7, alături desigur de multe obiective și de aparate DSLR precum D850 sau D500. 

Durata turei este de aproximativ jumătate de zi, iar traseul este ușor și se poate parcurge fără niciun fel de dificultate. Este necesară o pereche de încălțări care să permită deplasarea pe jos (ghete, bocanci), o geacă de vânt sau ploaie și un mic rucsac pentru echipament, în care să încapă și o sticlă cu apă și un sandviș. 

 

Informații utile

Data: 28 martie 2020 ora 08:00

Întâlnirea: Gara Brașov (în parcarea de lângă stația de taxi)

Transport: Mergem cu mașinile personale, iar cei care nu au mașină vor găsi un loc la colegi.

Participarea este liberă și nu implică niciun cost.

Înscrierea se face pe https://photolife.ro/session/213/ro/tura-aniversara/tura-aniversara-photolife (dacă veniți însoțiți este necesară înscrierea unei singure persoane din grup).

 

Pentru orice alte informații suplimentare puteți să ne contactați la contact@photolife.ro sau 0733/081031 (Dan Dinu).

Vă așteptăm.

Durată

1 zi

Tematică

Fotografia de peisaj și macro.

 

Număr de participanți

Pentru această tură nu avem un număr limitat de participanți, așa că puteți veni însoțiți de familie sau priteni, mai ales dacă sunt pasionați de natură și fotografie.

 

Dificultate

Acestă tură foto nu ridică probleme de dificultate fizică, însă include deplasări lejere de câteva ore pe jos, așadar este bine să nu aveți probleme legate de acest aspect.

 

Echipament necesar

Nu este obligatoriu să aveți un aparat foto performant ca să veniți la acestă tură foto, însă pentru rezultate cât mai bune este recomandat un obiectiv superangular pentru peisaj, unul de macro pentru flori și un teleobiectiv dacă vreți să urmăriți și ceva animale. Desigur că o să mai facem schimb de obiective între noi pentru a experimenta.